adobe-stock-indir

Premium Stock Nasıl İndirilir? Adobe Stock İndirme

AStock'u deneyin ve görüntüler, ses, tasarım ve hareketli grafik şablonları ve 3B varlıklar dâhil olmak üzere 10 varlığa kadar ilk ayınızı ücretsiz alın. AStock sayesinde resimlerinizi, grafiklerinizi ve videolarınızı milyonlarca alıcının önüne koyun ve sektörün en iyi telif ücretlerinden bazılarını uygun fiyatta kazanmanıza imkânı sunar. AStock sitemizde bulunan zengin içerikleri satın alma işlemi yaptıktan sonra fotoğraf, müzik ve video dosyalarını 7/24 indirme sağlayarak kullanabilirsiniz. Mükemmel içeriği ve yenilikçi araçları tek bir platformda sunarak her türlü arka plan ve görsel için AStock ucuza indir. AStock sitemizde olan görsel, video ve müzik dosyalarını ihtiyacınız olduğunda uygun fiyata satın alabilirsiniz. AStock saniyeler içinde istediğiniz dosyanın ID numarasını aratarak hızlı bir şekilde indirme keyfi yaşayabilirsiniz.


AStock ile uluslararası satış ve ödeme imkânlarına sahip olarak %100 güvenli bir şekilde yapabilirsiniz. AStock zamansız ve sınırlara takılmadan indirme yapabilmek ve indirilen dosyayı satın almak için exxestock sitesine ziyaret edebilirsiniz.


AStock bir milyondan fazla ücretsiz yüksek çözünürlüklü fotoğraf yükleme ve indirme sağlamaktadır. AStock video, müzik ya da resim çeken kişiler platforma belirli özelliklere göre ekledikleri içerikleri yükledikten sonra uygun fiyatta indirme imkânı sunar. AStock ile satın aldığınız paketler otomatik olarak hesabınıza tanımlanır. Haftalık ücretsiz fotoğraf ve ücretsiz vektör hariç AStock yer alan tüm içerikler telifsizdir ancak bunlara ilişkin bir ücret vardır. AStock için gündelik kullanıcılar, küçük işletmeler ve büyük ekipler için uygun fiyatlı fiyatlandırma planları yaptık ve böylece mümkün olan en yüksek teklifleri sunmaktayız.


AStock yaratıcı dünyadaki bu kadar çeşitliliğe karşı, size özel ihtiyaçlarınızı karşılayabilen exxestock sizlere bir platform olarak karşınıza çıkmaktadır. AStock geniş kapsamlı görsel, video ve müzik koleksiyonuna sahip ancak her içerik üreticisinin talebi aynı olmadığından birkaç farklı seçenek sunmaktayız. AStock abonelik planları hakkında daha fazla bilgi almak için (kurumsal düzey ve özel planlar da dâhil), exxestock ziyaret edebilirsiniz. AStock için tüm abonelik seçeneklerimiz arasından seçim yapmak için, exxestock.com da sitemize giriş yaparak abonelikleri görebilirsiniz. AStock, harika fotoğraflarınız, videolarınız veya vektör içeriğiniz varsa ve bununla ilgili haklara sahipseniz ya da bu hakları kontrol ediyorsanız, exxestock’a ziyaret edebilirsiniz.

HEMEN İNDİRMEYE BAŞLA Diğer Blog Yazılarımız